hero image

Udflugter og

Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Udflugter og endagsture med bus i Hjørring

Hennings Busser tilbyder udflugter og endags busture rundt omkring i hele landet. Besøg Vadehavet eller Skagen, tag en tur til den gamle by, Ribe eller besøg hovedstaden eller én af de andre store byer i Danmark. Der er uanede muligheder! Hvis du har en udflugt i tankerne, så har vi busserne, der kan gøre turen til virkelighed for dig. Vi kører blandt andet i Aalborg og Aarhus. Vi kører dog også gerne rundt i hele Jylland samt resten af landet for at gøre din udflugt til virkelighed.

img

Endags busture for alle aldersgrupper

Vi kan transportere dig til lige netop din ønskede destination – uanset hvor mange personer, der er tale om. Vi råder over en kæmpe flåde af både små og store busser samt uddannede og fuldt certificerede chauffører dertil. Vi har også både små og store handicapvenlige busser i vores store flåde af busser. Vi kan på den måde imødekomme alle slags passagerer, også gangbesværede. Vi kan tilmed transportere kørestole. Vær dog opmærksom på at det så kan tage en smule ekstra tid at komme ombord i busserne, og ruten kan blive ændret lidt.

Sammensæt din tur med os

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte tur, uanset om du ønsker et weekendophold eller en udenlandsrejse, og uanset hvor mange passagerer, der er tale om. Ingen gruppe er for lille, og ingen gruppe er for stor for os! Vores chauffører er alle uddannede og erfarne, og hjælper dig uden problemer igennem netop din tur. Vi kan endda arrangere en professionel guide til din tur, hvis du ønsker det.

Du kan også vælge mellem én af vores mange pakkeløsninger, hvor du kan opleve vores dejlige Danmark.

Kontakt os om vores endagsture med bus

Hvis du gerne vil vide mere om vores udflugter og endagsture med bus eller hvis du godt kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på lige dén endags bustur, du har i tankerne, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med svar på alle dine spørgsmål.

Se, hvad vi kan gøre for dig