hero image

Handicapkørsel

Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Behagelig handicapkørsel i Hjørring og resten af landet

Hos Hennings Busser er chaufførerne specialiserede i og uddannede til al mulig handicapkørsel. Det indebærer bl.a. kørsel af handicappede og andre med særlige behov som f.eks. gangbesværede og ældre. Vi tilbyder privat handicapkørsel, men kører også altid gerne for det offentlige. Vores handicapbusser kører i hele Jylland, både fra Aarhus til Aalborg, men vi har samarbejdspartnere i hele landet. Du er derfor altid velkommen til at henvende dig for et uforpligtende tilbud på kørsel med en handicapbus, selvom dit behov ligger uden for Jylland. Vores samarbejdspartnere er nemlig mindst lige så kvalificerede som vi selv er.

img

Handicapbus for både små og store grupper

I vores store flåde af busser har vi både små og store handicapvenlige liftbusser. Vores handicapbusser er alle udstyrede med handicaplift og har også installeret lovpligtig bespænding, så de uden problemer kan rumme flere kørestolsbrugere. De små busser har endda store skydedøre, så indstigningen lettes for gangbesværede. Vi råder i modsætning til mange andre busselskaber over hele fire store liftbusser. Vi kan derfor transportere mange passagerer i én handicapbus. Læs mere om vores store liftbusser og små liftbusser.

Vi kører handicapkørsel for mange forskellige institutioner, heriblandt specialinstitutioner, aktivitetscentre og meget mere. Generelt er vi meget glade for vores faste ruter og opgaver, da vi hurtigt knytter os til vores passagerer. Vi kan dog også sætte ind ved ad hoc-opgaver eller ved akutte behov. Det er naturligvis med forbehold for, at vi kan finde en handicapbus med chauffør i din nærhed inden for rimelig tid. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at opfylde dine behov til punkt og prikke.

Få en fast aftale med vores handicapbus

Hennings Busser tilbyder faste aftaler omkring handicapkørsel i Hjørring og resten af Jylland. På den måde kan du altid være sikker på, at transporten ikke er eller bliver et problem for dig. Vi sætter altid kvalitet og tillid højt – og vi er altid klar til at give dig en god pris på kørsel i en handicapbus i Jylland, men også i resten af landet.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du har brug for hjælp til enten offentlig eller privat handicapkørsel, så kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på handicapkørsel på 98 57 57 10 eller hadsund@pp-bus.dk. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Typer af busser