​​Lille liftbus​​​

Hennings Busser er specialiseret i kørsel af borgere med særlige behov, og vi kører i hele Aarhus og resten af Østjylland. Så tøv ikke med at henvende dig for et uforpligtende tilbud – også uden for Østjylland – da vi har mange samarbejdspartnere rundt omkring i landet.

Små liftbusser til 1-4 kørestole

Hennings Busser råder over en del små liftbusser, som kan have alt fra 1-4 kørestolsbrugere med ad gangen. Hertil kommer, at der samtidig kan befordres gående passagerer (antallet afhænger dog af antal af kørestole)​.

Alle busser er udstyret med handicaplift og korrekt, lovpligtig bespænding. Og både vores små og store liftbusser er alle sammen miljøvenlige.​

Få en kørselsaftale med os

​Vi udfører kørsel for specialinstitutioner, lokalcentre, aktivitetscentre mv. samtidig løser vi også ad hoc-opgaver og kan hjælpe med akutture, hvor vi kan finde en bus i nærheden af jer inden for rimelig tid. ​

Kontakt os og få et godt tilbud på en tur med en lille liftbus

Hvis du er interesseret i at bestille en lille liftbus til en oplevelsesrig dag, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og planægge den perfekte tur for jer.

Ring til os på telefon 21 21 68 76 eller send en e-mail til info@henningsbusser.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.