Udflugter og endags busture

Hennings Busser tilbyder udflugter og endagsture med bus rundt omkring i hele landet. Besøg Vadehavet eller Skagen, tag en tur til den gamle by, Ribe eller besøg hovedstaden eller én af de andre store byer i Danmark. Der er uanede muligheder! Hvis du har en udflugt i tankerne, så har vi busserne, der kan gøre turen til virkelighed for dig. Vi kører blandt andet i Aalborg og Aarhus, men vi kører gerne rundt i hele Jylland samt resten af landet for at gøre din udflugt til virkelighed.

Endags busture for alle aldersgrupper

Vi kan transportere dig til lige netop din ønskede destination – uanset hvor mange personer, der er tale om. Vi råder over en kæmpe flåde af både små og store busser samt uddannede og fuldt certificerede chauffører dertil. Vi råder desuden over både små og store handicapvenlige busser, så vi kan imødekomme alle slags passagerer, også gangbesværede. Vi kan også transportere kørestole, men så tager det en smule ekstra tid at komme ombord i busserne, og ruten kan blive ændret lidt.

Sammensæt din tur med os

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte tur, uanset om du ønsker et weekendophold eller en udenlandsrejse, og uanset hvor mange passagerer, der er tale om. Ingen gruppe er for lille og ingen gruppe er for stor for os! Vores chauffører er alle uddannede og erfarne, og hjælper dig uden problemer igennem netop din tur. Vi kan endda arrangere en professionel guide til din tur, hvis du ønsker det.

Kontakt os om vores endagsture med bus

Hvis du gerne vil vide mere om vores udflugter og endagsture med bus eller hvis du godt kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din endags bustur, så er du meget velkommen til at kontakte os på 21 21 68 76 eller info@henningsbusser.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med svar på alle dine spørgsmål.