hero image

Turistbusser

Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Turistbusser i Hjørring til buskørsel i både ind- og udland

Hvis du står og mangler en turistbus til buskørsel i ind- eller udland, så står vi klar til at hjælpe dig. Hennings Busser har til formål at hjælpe dig med at arrangere den perfekte tur med en turistbus. Vi råder nemlig over en kæmpe flåde af turistbusser og dobbeltdækkerbusser i mange forskellige størrelser. Det er derfor langt fra løgn, når vi siger, at vi helt sikkert har en turistbus, der passer til lige netop dine behov.

Vi er bosiddende i Hjørring, men tilbyder professionel turistkørsel med vores turistbusser i hele landet. Med over 40 års erfaring med turistkørsel i ind- og udland, er vi eksperter i at planlægge kørsel. Uanset om der er tale om kørsel med små eller store turistbusser eller dobbeltdækkerbusser. Vi finder altid den rigtige løsning til lige netop dine behov, så du får den perfekte tur hver gang.

img

Vi har mange forskellige turistbusser

Hennings Busser kan klare alle slags opgaver inden for turistkørsel. Vi kan nemlig klare både lange og korte ture i ind- og udland med alle vores turistbusser i Hjørring. Enhver tur bliver en sand fornøjelse, når du rejser i en turistbus hos Hennings Busser. Men også vores professionelle, søde chauffører er med til at give dig en behagelig rejse fra A til B – uanset om turen går syd- eller nordpå.

Der er ikke kun almindelige turistbusser i vores sortiment. Vi råder også over en række 4-stjernede turistbusser, som tilbyder ekstra benplads. De er helt klart det hele værd til de lidt længere rejser. Det er nemlig virkelig en turistbus, der tilbyder ren luksus på fire hjul. Med en luksus turistbus i Hjørring kan du og dine gæster bruge transporttiden på at læne jer tilbage slappe af, inden I ankommer til jeres ønskede destination.

Vi tilbyder derudover også andre services om bord i vores turistbus. Det drejer sig bl.a. om forplejning til turen, hvis du ønsker det. Det er vores mål og ønske at gøre turen så behagelig for dig og dine gæster som muligt.

Kontakt os for at bestille en turistbus

Hvis du vil høre mere om turistkørsel med en af vores turistbusser eller have et uforpligtende tilbud på en busrejse med turistbus, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Typer af busser