Turistbusser i Hjørring til rejser med bus i både ind- og udland

Hvis du står og mangler turistbusser til rejser med bus i ind- eller udland, så står vi klar til at hjælpe dig. Hennings Busser har til formål at hjælpe dig med at arrangere den perfekte tur med en turistbus. Vi råder nemlig over en kæmpe flåde af turistbusser og dobbeltdækkerbusser i mange forskellige størrelser. Det er derfor langt fra løgn, når vi siger, at vi helt sikkert har en turistbus, der passer til lige netop dine behov.

Vi er bosiddende i Hjørring, men tilbyder professionel kørsel med vores turistbusser i hele landet. Med over 40 års erfaring med turistkørsel i ind- og udland, er vi eksperter i at planlægge kørsel. Uanset om der er tale om kørsel med små eller store turistbusser eller dobbeltdækkerbusser. Vi finder altid den rigtige løsning til lige netop dit behov, så du får den perfekte rejse med bus hver gang.

Vi har mange forskellige turistbusser og dobbeltdækkerbusser

Hennings Busser kan klare alle slags opgaver inden for rejser med bus. Vi kan nemlig klare både lange og korte ture i ind- og udland med alle vores turistbusser i Hjørring. Enhver tur bliver en sand fornøjelse med vores behagelige turistbusser. Men også vores professionelle, søde chauffører er med til at give dig en behagelig rejse fra A til B – uanset om turen går syd- eller nordpå.

Der er ikke kun almindelige turistbusser i vores sortiment. Vi råder også over en række 4-stjernede turistbusser, som tilbyder ekstra benplads. De er helt klart det hele værd til de lidt længere rejser med bus. Det er nemlig virkelig en bus, der tilbyder ren luksus på fire hjul. Med vores luksus turistbusser i Hjørring kan du og dine gæster bruge transporttiden på at læne jer tilbage slappe af, inden I ankommer til jeres ønskede destination.

Vi tilbyder derudover også andre services om bord i vores turistbusser. Det drejer sig bl.a. om forplejning til turen, hvis du ønsker det. Det er vores mål og ønske at gøre turen så behagelig for dig og dine gæster som muligt.

Kontakt os for at bestille en rejse med bus

Hvis du vil høre mere om vores turistbusser eller vores Hjørring busrejser eller have et uforpligtende tilbud på en rejse med bus, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 21 21 68 76 eller skrive til os på info@henningsbusser.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Klik ind og se et udpluk af vores flotte og komfortable turistbusser i Hjørring i galleriet nedenfor:


Turistbusser til rejser med bus for op til 28 personer

​Turistbus 28 pers.

 


Turistbusser til rejser med bus for op til 37-44 personer

​Turistbus 37-44 pers.

 


Turistbusser til rejser med bus for op til 50-53 personer

​Turistbus 50-53 pers.

 


Turistbusser til rejser med bus for op til 65 personer

​Turistbus 65 pers.

 


Turistbusser til rejser med bus for op til 78 personer

​​Turistbus 78 pers.