Lej en minibus med chauffør i Hjørring

Hvis du står og mangler transport til en mindre gruppe mennesker, så tilbyder vi en minibus med chauffør i hele Jylland – og også i resten af landet. Vi har mange års erfaring med bustransport i både små- og store busser – og vores chauffører er fuldt uddannede og certificerede til kørsel i både ind- og udland.

Vores minibusser kan – udover en smilende chauffør – rumme mellem 1-19 personer, og de kan enten indrettes udelukkende med sæder eller også med borde, så I kan nyde hinandens selskab og snakke sammen under transporten. Vores minibusser med chauffør giver jer mulighed for at slappe af og hygge jer, inden I når frem til jeres ønskede destination. Her skal I ikke tænke på noget som helst selv!

Kontakt os for at bestille en minibus med chauffør

Hvis du har spørgsmål til vores minibusser eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på en minibus med chauffør, så er du meget velkommen til at ringe til os på 21 21 68 76 eller skrive til os på info@henningsbusser.dk, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

 

Miljøvenlige minibusser med masser af udstyr

Vi kører spritnye Mercedes Sprinter minibusser, og de er fuldt udstyrede med miljøvenlige dieselmotorer, automatgear, gulvvarme og lift til handicappede. De er derudover også proppet med en masse udstyr til din fordel, så du og dine andre gæster får en behagelig rejse, heriblandt:

  • Klimaanlæg
  • Stereoanlæg med mikrofon
  • Kaffemaskine
  • Køleskab
  • Tonede ruder
  • Hattehylder

Du kan derfor roligt læne dig tilbage i sædet og nyde turen sammen med dine gæster – uanset om der er tale om en kort eller en længere strækning. Vi tilbyder også gerne forplejning til turen, så du heller ikke selv skal tænke på det!

Minibus med chauffør til rejser i både ind- og udland