hero image

MINIBUSSER

Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Leje af minibus med chauffør i Hjørring

Hvis du står og mangler transport til en mindre gruppe mennesker, så tilbyder vi leje af minibus i hele Jylland – og også i resten af landet. Vi har mange års erfaring med bustransport i både små- og store busser, og vi er mestre i at planlægge både lange og korte ture. Vores chauffører er fuldt uddannede og certificerede til kørsel i både ind- og udland. Vi står altså altid klar til at køre dig, uanset hvor du skal hen.

Vores minibusser kan – udover en smilende chauffør – rumme mellem 1-19 personer. De kan enten indrettes udelukkende med sæder eller også med borde, så I kan nyde hinandens selskab og snakke sammen under turen. Vores minibusser giver jer mulighed for at slappe af og hygge jer, inden I når frem til jeres ønskede destination. Her skal I ikke tænke på noget som helst selv, men kan bare læne jer tilbage og nyde turen!

img

Miljøvenlige minibusser med masser af udstyr

Vi kører spritnye Mercedes Sprinter minibusser, og de er fuldt udstyrede. De har bl.a. miljøvenlige dieselmotorer, automatgear, gulvvarme og lift til handicappede. De er derudover også proppet med en masse udstyr til din fordel, så du og dine andre gæster får en behagelig rejse, heriblandt:

  • Klimaanlæg

  • Stereoanlæg med mikrofon

  • Kaffemaskine

  • Køleskab

  • Tonede ruder

  • Hattehylder

Du kan derfor roligt læne dig tilbage i sædet og nyde turen sammen med dine gæster, når du lejer en minibus hos os. Vi tilbyder også gerne forplejning til turen, så du heller ikke selv skal tænke på det!

Kontakt os for leje af minibus med chauffør

Hvis du har spørgsmål til vores minibusser eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på leje af minibus, så er du meget velkommen til at ringe til os på 98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk. Vi vender så tilbage så hurtigt som muligt med et godt tilbud til dig.

Typer af busser