Handicapkørsel i hele landet

Hos Hennings Busser er chaufførerne specialiserede i og uddannede til al mulig handicapkørsel, dvs. kørsel af handicappede og andre med særlige behov som blandt andet gangbesværede og ældre. Vi tilbyder privat handicapkørsel, men kører også gerne for det offentlige. Vi kører i hele Jylland, både fra Aarhus til Aalborg, men vi har samarbejdspartnere i hele landet, så henvend dig gerne for et uforpligtende tilbud, selvom dit behov ligger uden for Jylland.

Handicapkørsel for både små og store grupper

I vores store flåde af busser har vi både små og store handicapvenlige liftbusser. Disse busser er alle udstyrede med handicaplift og har også installeret lovpligtig bespænding, så de kan rumme flere kørestolsbrugere uden problemer. De små busser har endda store skydedøre, så indstigningen lettes for gangbesværede. Vi råder i modsætning til mange andre busselskaber over hele fire store liftbusser, og vi kan derfor transportere mange passagerer på én gang.

Vi kører handicapkørsel for mange forskellige institutioner, heriblandt specialinstitutioner, aktivitetscentre og meget mere. Vi kan også sætte ind ved ad hoc-opgaver eller ved akutte behov, hvis vi kan finde en handicapbus med chauffør i din nærhed inden for rimelig tid.

Få en fast aftale om handicapkørsel med os

Hennings Busser tilbyder faste aftaler omkring handicapkørsel. På den måde kan du altid være sikker på, at transporten ikke er eller bliver et problem for dig. Vi sætter altid kvalitet og tillid højt – og vi er altid klar til at give dig en god pris på handicapkørsel i Jylland, men også i resten af landet.

Kontakt os for at bestille handicapkørsel

Hvis du har brug for hjælp til enten offentlig eller privat handicapkørsel, så kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på handicapkørsel på 21 21 68 76 eller info@henningsbusser.dk – vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål!

Offentlig og privat handicapkørsel i hele Jylland