hero image

EN DEL AF PP BUSSER

Loading...
Loading...
Tilføj Stop

HENNINGS BUSSER

En del af pp busser

Hennings busser, der drives af Henning Christensen, er en del af en større vognmandsforretning nemlig pp busser fra Aarhus.
Det giver en masse fordele, mest af alt for kunderne, da pp busser har over 100 busser i Aarhus. Så skulle Henning løbe tør for køretøjer i forbindelse med en opgave, så er der masser af busser i backup. Både fra pp busser, men også fra et af de andre datterselskaber – Fjordens taxi og turist fra Hadsund.

På den måde er ingen opgave for lille og ingen opgave for stor for Henning Christensen, når der skal tilbydes alt fra turistfart og turistkørsel, til handicapkørsel med specielle handicapbusser. Selv udlandskørsel med de største dobbeltdækkere kan Hennings Busser fra Hjørring klare.

Det handler om at spille hinanden gode og opnå stordriftsfordele.

Henning Christensen har over 40 års erfaring, og de fleste der har skullet booke en turistbus i Hjørring ved at han er virkelig god til at løse opgave.
pp busser kan ikke kun hjælpe med en større flåde, men også samarbejde om destinationer for endagsture, firmafester og udflugter med bus bruger parterne hinanden til.

Dermed kan Henning Busser, i samarbejde med pp busser, udbyde de bedste udflugtsture fra Hjørring og Nordjylland.

Typer af busser