hero image

Dobbeltdækkerbus

Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Dobbeltdækkerbus i Hjørring

En dobbeltdækkerbus er et populært valg til alt fra transport af skoleklasser og medarbejdere til private forsamlinger – og det forstår vi godt. Det er nemlig en helt unik og samtidig behagelig måde at transportere store selskaber fra A til B. Med en dobbeltdækkerbus bliver bustransporten nemlig til en oplevelse. Det er især tilfældet for de helt små, som vil elske at sidde øverst og kigge ud over landskabet i løbet af turen.

Selvom Hennings Busser har hovedsæde i Hjørring, betyder det ikke, at vi udelukkende er begrænset til Nordjylland. Vi kører i hele landet – og kører også gerne til udlandet. Vi har over 40 års erfaring med planlægning af turistture i bl.a. dobbeltdækkerbus. Vi stræber altid efter at finde den rette løsning til lige netop dig og dine behov.

img

Fleksibel vognpark giver dig det rette transportmiddel

Hos Hennings Busser har vi et en stor vognpark. Vi har både dobbeltdækkerbusser og små og store andre turistbusser, så vi kan arrangere busture for alle. Vores dobbeltdækkerbusser kan rumme helt op til 78 personer, imens vores andre turistbusser har plads til op til 65 personer. Vi har altså helt sikkert en turist- eller dobbeltdækkerbus, der passer til dine behov.

Dobbeltdækkerbus-chauffør med mange års erfaring

Det er dog ikke kun vores vognpark, der er fleksibel. Det er vores chauffører i den grad også. Vores professionelle chauffører er erfarne og imødekommende og står altid klar til at give jer en oplevelse i en dobbeltdækkerbus. De tager godt imod dig og resten af din gruppe og sørger for at I kommer trygt frem til jeres destination, uanset om det er i ind- eller udland – selvfølgelig til den aftalte tid.

Kontakt os og bestil en dobbeltdækkerbus i dag

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre mere om mulighederne for at sammensætte en bustur i en topmoderne dobbeltdækkerbus, er du mere end velkommen til at kontakte os på 98 57 57 10 eller hadsund@pp-bus.dk. Vi sidder altid klar til at udarbejde et skarpt og uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme ud og opleve Danmark eller udlandet i en af vores dobbeltdækkerbusser.

Typer af busser