hero image

BUSTRANSPORT

Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Bustransport & buskørsel i Hjørring

Hos Hennings Busser i Hjørring har vi et stort udvalg af busser til buskørsel- og transport i hele landet. Vi har både små og store turistbusser, handicapvenlige busser samt dobbeltdækkerbusser til rådighed, så vi kan klare buskørsel for alt fra de helt små selskaber til de helt store. Vi kan altså dække alle dine behov til bustransport – uanset hvor mange personer, der skal transporteres eller hvor turen går hen, både i ind- og udland. Hos Hennings Busser prioriterer altid at levere buskørsel, hvor komfort, kvalitet og en god pris er i fokus.

img

Vi tilbyder bustransport til lige netop dit behov

Vi har i Hjørring et stort udvalg af busser, der kan transportere fra 19 personer og op til 82 personer. Vi har altså helt sikkert en bus, der passer til dine behov til buskørsel. Du kan læse mere om alle vores forskellige busser til bustransport i hele landet her:

Buskørsel med professionelle chauffører

Det er ikke kun vores busser, vi er stolte af. Vi råder nemlig også over nogle af de absolut bedste chauffører. Vi værdsætter højt, at du kan føle dig tryg og slappe af, når du vælger buskørsel hos os – og det er noget af det, vores chauffører går allermest op i. Du kan derfor altid med ro i maven lade os transportere dig rundt i landet – eller til udlandet. Vi vil gøre alt for at buskørslen bliver en oplevelse i sig selv, hvor du kan hygge dig med dine venner og familie, og så sørger vi altid for, at du når din destination til tiden – og selvfølgelig også kommer hjem på det aftalte tidspunkt.

Kontakt os

Har du spørgsmål til buskørsel med nogle af vores busser – eller vil du bare gerne leje en af dem med chauffør til en endagstur eller måske en rejse til udlandet – så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at tage imod dig og svare på alle dine spørgsmål på både telefon og mail. Du kan få fat i os på 98 57 57 10 eller hadsund@pp-bus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig – og vi vil altid gøre vores bedste for, at du får en fantastisk tur, uanset hvor du skal hen.

Typer af busser